Babettákkal foglalkozó honlapok:

Babetta love - Index fórum

Az index.hu által üzemeltetett portálon futó fórum, ahol többnyire én is megfordulok és tanulgatok.

 

Babetta alkatrészt is árusító

websopok:

E-Store System Kft.

Az egyik legolcsóbb viszonteladója az R&M nagyker áruinak. Nagy segítség a rendeléseknél a raktárkészlet naprakész mutatása.

MO-FA-KER Kft.

A MO-FA-KER Kft. nagy múlttal rendelkező alkatrész kereskedés. Nagy választék, korrekt és naprakész árak. Meg voltam elégedve velük.

RedHot Motors Hungary Kft.

Eredetileg kínai robogó alkatrész kereskedelemmel foglalkoztak, ma már ők is az R&M nagyker viszonteladója lettek. Az egyik legkedvezőbb árréssel ők dolgoznak, ráadásul olcsó motoros ruha és kiegészítők terén is nagyon jók. A vevőkhöz való viszonyuk nagyon barátságos, mindenkinek csak ajánalni tudom őket!

Kétkerék Kisáruház és Szervíz

Ez a cég a Moped '91 Kft. nagykereskedés termékeit forgalmazza, így a Babettás árukínálatuk azzal megegyező. A Moped '91 termékeket forgalmazó cégek közül az ő áraik a legbarátságosabbak, a hozzáállásuk pedig kivíló, mindenkinek csak ajánlani tudom. Arról nem tehetnek, hogy pár alkatrész árral a nagykereskedő rendesen elszállt.

Viktormotor Szervíz és Shop

Szintén Moped '91 alkatrész árusító hely, náluk is vásároltam, szintén segítőkészek.

Mikro Ker. Váll.

Motoralkatrész nagykereskedés, de személyes rendeléseket is ki tudnak elégíteni. Az árajánlatot emailben vagy telefonon érdemes kérni. Nekem nagyon szimpatikusak voltak, semmi gondom nem volt velük vásárlásaim során.

Fichtl Krámek

Egy nagyon jó cseh webshop. Már lehet Magyarországról is regisztrálni, a levelezés magyarul is történhet Sesa feleségének köszönhetően. A postaköltség alig nagyobb a hazai rendelésekénél, egyedül a banki átutalás díja dobja meg a végösszeget, érdemes egyszerre nagyobb összegért rendelni, akkor szétoszlik a költség.

jawamoped.com

John Woods mopedes oldala. Nem véletlen a domain hasonlósága, nekem rengeteg ihletet adott a nagyszerű honlapja, így név-választáskor előtte akartam tisztelegni. Köszönöm neki a rengeteg információt, amit elérhetővé tett számunkra!

Babetta.try

Horváth Kristóf honlapja, mely szintén rengeteg hasznos információval szolgál a Babettás társadalomnak.

Mopedarmy

Amerikai mopedes bandákat összefogó oldal igen kiterjedt fotóalbummal. Érdemes benne böngészni.

 

Egyéb honlapok:

Kucsa-ker Kft.

Különböző hobby polírozó készleteket rendelhetünk tőlük, nekem nagyon bevált az alumínium polírozáshoz.

Motokrom Kft.

Táborfalván velük krómoztattam az alkatrészeimet és nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel, bátran ajánlom őket mindenkinek.

Boda Autóvillamosság

Webshopjukban az elektromos rendszer szereléséhez szükséges anyagokat lehet megrendelni, különösen a lágy PVC védőcső miatt ajánlom őket!

AN-ZO Kft.

Szintén R&M kínálatát értékesítő cég. Én még csak egyszer rendeltem tőlük, azzal nem volt hiba.

jawababetta.com

Jóbarátom Babettás honlapja, ahol nagyon jó szerelési tippeket, praktikkat lehet kapni. Érdemes ide ellátogatni.


 Vissza a nyitólapra